Solarii legume OLT

Constructii solarii pentru cultivarea legumelor in OLT

Doriti sa va construiti un solar in OLT. Rapid si relativ usor ar fi sa comandati un solar de legume cu dimensiuni standard care este relativ usor de montat in locatia dumneavoastra din OLT. Daca doriti insa sa va construiti un solar sau mai multe pe o suprafata mare va sfatuim sa luati legatura cu o firma care construieste solarii cu dimensiuni personalizate in OLT

Dimensiuni standard pentru solarii legume in OLT

Puteti gasi solarii pentru legume cu urmatoarele dimensiuni 4m x 8m, 4m x 10m, 4m x 12m … pana la 4m x 20m. Urmatoarele sunt solariile cu latimea de 5 metri care incep de la 8 metri lungime si ajung pana la 20 de metri lungime pentru cele mai mari. Inainte sa apelati la o firma care construieste solarii de legume in OLT faceti masuratorile necesare in locatia dumneavoastra din OLT.

Firme care va pot trimite solarii de legume in OLT

Atentie! Majoritatea firmelor care comercializeaza structuri si solarii cu trimitere in tara, inclusiv in OLT nu asigura si montajul in localitatea dumneavoastra din OLT. Daca nu va descurcati va trebui sa luati in calcul si preturile adiacente, adica costurile montarii solarului de legume in {judetul}.

Pentru a obtine un pret cat mai bun sau a lua legatura cu un furnizor de solarii de legume gata livrabile in OLT va incurajam sa cereti o oferta de la furnizorii Afacerist.ro.

Scroll to top